Home |Contactgegevens |Openingstijden |Over Vocor |Verzendkosten en bezorgen |Intracommunautaire bestellingen
Uitgebreid zoeken


Eezibleed Remontluchter , GUNSON    
Eezibleed Remontluchter , GUNSON

BestellenEezibleed Remontluchter , GUNSON


Artikelcode: VI-4062

€ 29.95 Incl. BTW
Beschrijving
Voor gemakkelijk ontluchten door slechts een (1) persoon van remsysteem en koppeling.

Deze set heeft aansluithulpstukken voor o.m. BMW, British Leyland, Chrysler, Fiat, Ford, Mercedes, Mini Classic, Opel, Peugeot, Renault, Simca, Talbot, Volkswagen en vele andere Europese auto’s.

Eezibleed is een automatisch hydraulisch remvloeistof en koppelingsvloeistof ontluchtsysteem. Het gebruikt nieuwe rem of koppelingsvloeistof om onder druk de oude vloeistof in het systeem te verversen door de nieuwe.
Geschikt voor remontluchten door een (1) man. Eezibleed gebruikt de luchtdruk van het reservewiel bij het remontluchten, maximaal 20 psi = 1,38 bar. Een luchtdichte afsluiting van het reservoir zorgt voor snel vloeistof verversen, probleemloos uit te voeren door een persoon en zonder verontreinigingen.

De Eezibleed set bestaat uit een speciaal drukreservoir voor de nieuwe vloeistof, een slang met deksel dat past op het remvloeistofreservoir van de auto en een luchtslang met aansluiting op de nippel van de autoband. Als beide slangen goed zijn aangesloten, bedient u na elkaar de afzonderlijke remontluchtingsnippels totdat schone remvloeistof zichtbaar wordt. Houdt in de gaten dat er telkens voldoende nieuwe remvloeistof in het Eezibleed reservoir aanwezig is.
Eezibleed kan ook succesvol gebruikt worden op remsystemen met dubbele hoofdremcilinders zonder sensoren, op dubbele hoofdremreservoirs, op hulprembekrachtigers en op vacuum rembekrachtigers.
Bij deze set zitten de volgende aansluitdoppen:

1 x 25mm voor Lockheed systemen
1 x 27mm voor VAG systemen
1 x 44/45 mm voor Girling en ATE systemen
1 x 46mm voor Girling systemen

   
Vocor Tools B.V. Rijnstraat 51 C, 4191 CK Geldermalsen
Tel. 0345 574138. Email: info@vocor.nl  Website: tools.vocor.nl
Chamber of Commerce – Tiel, Netherlands; nr. 56222122. VAT nr. NL85.2027.904.B01